U bent nu hier: home > home > ingredienten
Fucogel,
een biotechnisch derivaat van planten.

Om heel precies te zijn is Fucogel een exopolysacharide die rijk is aan L-fucose met een uiterst gecontroleerde viscositeit, maar aan deze definitie hebben weinigen iets.

Belangrijk is te weten dat dit een derivaat is zoals suiker een derivaat is uit suikerbieten, suikerriet, etc. Dit derivaat kan uit iedere soort plant gehaald worden en ziet er uit als een gel.
  In onze cosmetica werd deze gehaald uit soja en mais, waardoor er een beschermende en hydraterende film kan gevormd worden op de huid en irritatie van de huid vermeden wordt.

Hierdoor kunnen we een product maken dat zelfs door de meest gevoelige huiden kan gebruikt worden.
In welk(e) product(en)
wordt dit ingrediƫnt gebruik?


Foto soja voor derivatie van Fucogel